Vineri, 29 ianuarie 2010 s-a desfăşurat la sediul Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolice de Cluj-Gherla prima întâlnire din anul 2010 a responsabililor la nivel de protopopiat cu pastoraţia tineretului din Eparhia de Cluj-Gherla.

La întâlnire au luat parte: PS Florentin Crihălmeanu – Episcop Eparhial de Cluj-Gherla, Mons. Mihai Todea – protosincel Eparhiei, Pr. Ioan Mătieş – sincel cu laicii, Pr. Cristian Goia – consilier eparhial cu pastoraţia tineretului, Pr. Marius Furtună – consilier eparhial cu cateheza, Pr. Sabin Brudaşcă – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Cluj 1, Pr. Edmund Dujardi – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Gherla, Pr. Alin Cândea – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Beclean, Pr. Ioan Puie – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Ileanda, Pr. Daniel Mureşan – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Someş, Pr. Iuliu Bontaş – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Rodna, Pr. Lorand Viman – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Dej, pr. Vasile Nistor din partea protopopiatului Cluj 2-Floreşti şi o parte a Consiliului de Conducere al Asociaţiei Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj.

Întâlnirea care a avut loc în Sala de Consiliu a Episcopiei s-a desfăşurat după următoarea agendă: prezentarea unui scurt raport de activitate a activităţii ca responsabili cu pastoraţia tineretului în protopopiatele Eparhiei, prezentarea planului pastoral pentru tineret pentru anul 2009-2010, discuţii despre rolul responsabilului de tineret, despre promovarea ASTRU în parohii, prezentarea şi definitivarea agendei de activităţi pentru 2010 şi diverse.

Un comentariu, RSS

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*