Vineri, 29 ianuarie 2010 s-a desfăşurat la sediul Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolice de Cluj-Gherla prima întâlnire din anul 2010 a responsabililor la nivel de protopopiat cu pastoraţia tineretului din Eparhia de Cluj-Gherla.

La întâlnire au luat parte: PS Florentin Crihălmeanu – Episcop Eparhial de Cluj-Gherla, Mons. Mihai Todea – protosincel Eparhiei, Pr. Ioan Mătieş – sincel cu laicii, Pr. Cristian Goia – consilier eparhial cu pastoraţia tineretului, Pr. Marius Furtună – consilier eparhial cu cateheza, Pr. Sabin Brudaşcă – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Cluj 1, Pr. Edmund Dujardi – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Gherla, Pr. Alin Cândea – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Beclean, Pr. Ioan Puie – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Ileanda, Pr. Daniel Mureşan – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Someş, Pr. Iuliu Bontaş – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Rodna, Pr. Lorand Viman – responsabil cu pastoraţia tineretului în protopopiatul Dej, pr. Vasile Nistor din partea protopopiatului Cluj 2-Floreşti şi o parte a Consiliului de Conducere al Asociaţiei Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj.

Întâlnirea care a avut loc în Sala de Consiliu a Episcopiei s-a desfăşurat după următoarea agendă: prezentarea unui scurt raport de activitate a activităţii ca responsabili cu pastoraţia tineretului în protopopiatele Eparhiei, prezentarea planului pastoral pentru tineret pentru anul 2009-2010, discuţii despre rolul responsabilului de tineret, despre promovarea ASTRU în parohii, prezentarea şi definitivarea agendei de activităţi pentru 2010 şi diverse.

One Comment, RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

seventeen − fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.