imnmbătă, 31 ianuarie 2015, urmează să se încheie concursul pentru selecția imnului Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic care va avea loc anul acesta între 22-26 iulie 2015 la Cluj-Napoca, în cadrul Capitalei Europene a Tineretului.

Amintim celor interesați că propunerea de imn care va fi selectată va transpune tema întâlnirii, vocaţia personală, formulată: „Căutători de fericire”, bazându-se pe motto-ul întâlnirii: „Fericiţi cei cu inima curată, pentru că ei îl vor vedea pe Dumnezeu” (Evanghelia după Matei 5,8), iar selecția va urmări următoarele criterii: să fie o creaţie proprie şi originală în totalitate, fără a fi permisă preluarea oricăror elemente ale altor creații făcute publice; să nu fi fost făcută cunoscută publică, în întregime sau ca părţi ale acesteia; să reflecte identitatea creştină a evenimentului și să se inspire din tema evenimentului prevăzută la art. 3 din prezentul regulament.

Aceasta este o ocazie extraordinară pentru tinerii între 16-35 de ani cetăţeni români sau rezidenţi în mod legal în România care individual, sau în grup, au talent și pot să se facă cunoscuți în fața tuturor tinerilor catolici din țară și nu numai. Imnul poate fi creat oricare dintre limbile română, maghiară sau engleză urmând ca apoi să se încerce o transpunere a lui și în celelalte limbi oficiale ale evenimentului. Tradiția ne spune că imnurile reușite rămân în memoria tinerilor și sunt cântate ani de zile în grupurile parohiale și la întâlnirile diecezane/eparhiale și naționale.

Amintim faptul că premiul pus la dispoziţie câştigătorului de către organizatori se ridică la 300 euro, net, echivalent în lei la cursul valutar anunţat de Banca Naţională a României pentru ziua de 9 februarie 2015, zi care coincide cu data anunțării imnului câștigător.

Înscrierea la concurs se face exclusiv online pe site-ul oficial al întâlnirii www.intc.ro până în data de 31 ianuarie 2015, ora 23.59. Mai multe detalii pot fi găsite la adresa: www.intc.ro/concurs-imn

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*