În perioada 17 -21 iulie 2019, la Mănăstirea Părinţilor Carmelitani de la Snagov se va desfăşura Campusul unitar al Acțiunii Catolice din România (ACRO), cu tema „Acţiunea Catolică – pe drumul fericirii” și motto-ul „Fericiți cei care ascultă cuvântul lui Dumnezeu și îl păzesc (Luca 11,28). Acest campus este adresat tuturor membrilor Acţiunii Catolice (copii, tineri, adulţi) cu intenţia de a fi o ocazie de formare specifică, conform carismei şi misiunii Acţiunii Catolice. Pe parcursul campusului vom aprofunda mesajul Sfântului Părinte adresat Acțiunii Catolice. Vom afla împreună cum apostolatul nostru devine misionar, precum și ce înseamnă pentru fiecare dintre noi îndemnurile adresate de Sfântul Părinte papa Francisc: Formați-vă! Rugați-vă! Jerfiți-vă! „Misiunea nu este o îndatorire printre multele în Acțiunea Catolică, este îndatorirea. Este vital de a reînnoi și a actualiza angajarea Acțiunii Catolice pentru evanghelizare, ajungând la toți, în toate locurile, în toate ocaziile, în toate periferiile existențiale” (Papa Francisc, Congresul FIAC, mai 2017). Vor participa la acest campus unitar peste 130 de membri ai asociaţiilor din Federaţie, precum şi diferiţi invitaţi.

Pentru acest Campus, ASTRU Cluj are alocate:
– 7 locuri la sectorul copii (vârsta până la 13 ani)
– 5 locuri la sectorul tineri
– 2 locuri pentru bunici la sectorul adulți
– 2 locuri pentru animatori la sectorul copii (+16 ani, pentru cei care au participat la minim un curs de animatori)
– 1 loc pentru voluntari în cadrul secretariatului evenimentului (+14 ani)

Costurile de participare sunt după cum urmează:
– copii – 100 lei / persoană
– tineri – 150 lei / persoană
– bunici – 130 lei / persoană
– animatori & voluntari – 100 lei / persoană

Transportul Cluj – Snagov și retur va fi asigurat de ASTRU Cluj. În cazul participanților din afara Clujului, aceștia vor trebui să își asigure transportul până la Cluj-Napoca, respectiv, la întoarcere, de la Cluj-Napoca spre localitatea de domiciliu. 

Înscrierile se fac până în 24 mai, prin trimiterea unui e-mail pe adresa cluj@astru.ro care să conțină: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și parohia / grupul ASTRU de proveniență și tipul de participare (copil/tânăr/bunic/animator/voluntar).

Programul campusului

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*