În data de 18 Octombrie 2012 ASTRU Cluj a avut onoarea de a participa la ediția a IX-a a Galei ”Oameni pentru oameni”, un proiect comun al ARC și al Camerei de Comerț Americane în România, desfășurată la București.

ASTRU Cluj s-a numărat printre ONG-urile nominalizate la categoria Organizații mici prin intermediul campaniei de strângere de fonduri ”Împreună dăm culoare copilăriei!”, lansată cu ocazia evenimentului anual- Întâlnirea Eparhială a copiilor din Eparhia de Cluj Gherla.

O particularitate a acestei campanii a fost faptul că metoda de atragere de fonduri a fost online, pe situl organizației a fost creată o pagină dedicată acestei campanii, însoțit de un mini video de promovare a campaniei. Donațiile s-au putut realiza prin transfer bancar, prin card sau cash la biroul Asociației.

ASTRU Cluj s-a bucurat de recunoașterea eforturilor mulțumită succesului de care s-a bucurat campania, având în vedere faptul să am reușit să strângem într-un timp relativ scurt întreaga sumă de care aveam nevoie. Un alt beneficiu în urma acestei campanii desfășurate exclusiv online a fost faptul că a crescut vizibilitatea organizației în mediul online iar în mediul offline a crescut aprecierea vis-a-vis de activitățile pe care le desfășurăm.

Deși suntem încă la început de drum în ceea ce privește atragerea de fonduri pentru activitățile pe care le desfășurăm, suntem convinși că lucrurile mari încep cu primii pași. Campania ”Împreună dăm culoare copilăriei!” desfășurată în acest an ne-a dat curaj și încredere să îndrăznim să spunem că avem nevoie de susținerea tuturor acelora care apreciază activitatea pe care o desfășurăm și că doar împreună putem da valoare timpului, culoare vieții și ritm tinereții.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru elanul pe care ni-l dă și pentru cei care ne sprijină în mod direct în proiectele pe care le organizăm!

Maria Bercea

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*