Anunţ important! Din motive obiective, independente de asociaţia noastră, pelerinajul eparhial pentru tineri la Sighet din acest an se suspendă. Ne cerem scuze celor care s-au înscris deja pentru a participa la acest eveniment.

În  perioada 9 -10 mai 2008, ASTRU Cluj va organiza o delegaţie de tineri care să reprezinte Eparhia noastră la tradiţionalul pelerinaj al Bisericii Greco-Catolice la Cimitirul Săracilor de la Sighet.

Pentru ca fiecare protopopiat al Eparhiei să fie reprezentat la acest Pelerinaj al tinerilor, invităm 3 tineri (vârsta 14 -20) să ni se alăture.

În acest an traseul pelerinajului este următorul: Cluj-Napoca – Salva – Sighet – Baia Mare – Dej – Cluj Napoca.

Plecarea din Cluj-Napoca va fi vineri, 9 mai 2008, la ora 13.00, din parcarea Cipariu.

Vom avea asigurată cazarea la Sighet.

Detalii tehnice:
– Tinerii sunt rugaţi să aibă la ei sac de dormit, izolir şi mâncare pentru cele 2 zile de pelerinaj.
– Taxa de participare este de 20 lei pentru fiecare participant şi transportul până şi de la Cluj-Napoca. Tinerii pot urca/coborî şi din/în oraşele de pe traseu, ca în fiecare an.

Înscrierile pentru tinerii din protopopiate se fac la preoţii responsabili de tineret care vor transmite numele tinerilor precum şi datele acestora (vârstă, telefon, adresă de email) până în data de 4 mai 2008

Pentru membrii ASTRU Cluj care doresc să participe, înscrierile se fac la sediul din Pţa Cipariu, sau prin e-mail la cluj@astru.ro, până în data de 4 mai 2008.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*