În fiecare an, în zilele de 14 – 15 august, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, are loc la Nicula pelerinajul anual prilejuit de această mare sărbătoare. Aflându-ne în anul beatificării episcopilor martiri, ne dorim să ne alăturăm acestui pelerinaj împreună cu toți astriștii, mai ales cu cei din grupurile apropiate acestei localități, dar nu numai.

Așadar, vă invităm miercuri, 14 august, să ne alăturăm cu toții acestui pelerinaj, dorindu-ne să ne întâlnim cu cât mai mulți astriști acolo, pentru a ne ruga împreună în timpul acestei mari sărbători.

Procesiunea pe jos va porni din Gherla spre Nicula la ora 16:00 de la Capela situată pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 13.. Un moment deosebit de important pentru noi va fi celebrarea Căii Sfintei Cruci, de la ora 21:30, în biserica din Nicula, celebrare pe care o vom anima noi. Apoi, în ziua de 15 august, vom participa împreună la Sf. Liturghie.

În timpul nopții vom putea dormi la Livada, însă va fi nevoie ca fiecare să își aducă izolir și sac de dormit. De menționat că se va asigura cazare exclusiv pentru cei care își anunță participarea. De asemenea, fiecare participant își va asigura masa pe întreaga durată a pelerinajului.

Toți cei din Cluj, vom călători împreună, în funcție de numărul total de înscriși, cu microbusul nostru și/sau cu autobusele de linie. Vom pleca miercuri 14 august la ora 14:00 din parcarea din Piața Cipariu, iar întoarcerea în Cluj va fi joi 15 august dupămasă.

Pe cei din afara Clujului, vă rugăm să luați legătura cu parohiile voastre pentru a vă putea organiza să participați la acest pelerinaj.

Este foarte important ca toți să avem la noi tricourile roșii.

Prezența fiecăruia va fi comunicată via e-mail, pe adresa cluj@astru.ro.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*