CÂTEVA ÎNTREBĂRI FRECVENTE CARE V-AR PUTEA INTERESA

Cui se adresează acest eveniment?
Ne adresăm tinerilor din Eparhia de Cluj-Gherla, cu vârste cuprinse între 16-35 ani, pentru cei sub 18 ani, acceptul părinţilor va fi necesar pentru participare.

Pot participa cu voi dacă sunt din altă Eparhie, dar sunt la studii la Cluj?
Da, nu este nicio problemă.

Când se întâmplă şi când se pleacă?
Întâlnirea la Madrid are loc între 16-21 august 2011, iar grupul nostru va participa şi la zilele pregătitoare într-o dieceză din Spania între 10-15 august. Pentru drum care se va face cu autocarul trebuie să luăm în calcul minim trei zile la dus şi trei zile la întros, aşa că nu vă planificaţi activităţi pentru perioada 7-24 august 2011.

Cât costă?
Preţul informativ pentru această experienţă este în prezent de 350 euro, ceea ce include taxa de participare, transportul, cazarea pe drum, asigurarea medicală, dar nu include masa pe drum. Încercăm să reducem acest preţ şi sperăm ca prin donaţii şi susţineri din ţară şi străinătate preţul să se reducă cu cel puţin o treime.

Cine va face înscrierile?
Participarea la această întâlnire se face organizat din partea Eparhiei de Cluj-Gherla prin Departamentul de tineret şi ASTRU Cluj. Înscrierile se fac deja direct la nivelul eparhial.

Pot să mă înscriu deja? Mai am întrebări, ce pot să fac?
Da, am început înscrierile pentru acest eveniment. Poţi să te înscrii deja online pentru a fi sigur(ă) că ai un loc rezervat pentru Madrid! Te rugăm să ne contactezi doreşti mai multe informaţii ce nu au fost cuprinse aici sau mai ai alte întrebări.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*