Sâmbătă, 19 ianuarie 2013, la birourile ASTRU s-au reunit consiliul care și-a încheiat mandatul anul trecut, noii membri care au fost aleși și numiți pentru acest mandat de doi ani, asistentul spiritual general și secretariatul asociației.

Întâlnirea s-a desfășurat în prima parte a zilei, timp pe care l-am început prin a reflecta la ce înseamnă a fi membru în consiliu, ce presupune prezența noastră în consiliul de conducere al ASTRU Cluj. Am continuat cu o retrospectivă în ceea ce privește munca depusa de vechiul consiliu și secretariat și oferirea de sfaturi pentru noii membri, din experiența acumulată pe parcursul ultimilor doi ani în administrarea și organizarea activităților ce au avut loc în acest timp, urmată de o scurtă sesiune de întrebări și răspunsuri cu privire la responsabilități asumate, anumite aspecte ale muncii depuse ș.a.

În a doua parte a dimineții, conform propunerilor din statut adoptate la ultima Adunare Generală, au fost definite în ședință activitățile principale pe care asociația le desfășoară sau care este esențial să le ia în considerare,  cei patru vicepreședinți alegându-și departamentele de care vor fi responsabili în acest mandat. Așadar Bogdan Bursaș este prim vicepreședinte, Renata Taloș – vicepreședinte fundraising și proiecte, Laura Sopon – vicepreședinte promovare asociativă și Mihaela Sopon – vicepreședinte relații externe.

Fiind totodată și ziua de naștere a Părintelui Radu, asistentul spiritual general ASTRU Cluj, masa de prânz a fost luată în oraș, unde s-a continuat planificarea și confirmarea activităților pentru anul calendaristic în curs. Cu mult entuziasm de început, ne avântăm spre creșterea asociației, a membrilor, a tinerilor cărora ne adresăm și a noastră, personală, spirituală și de ce nu – profesională.

Intalnire a consiliilor reunite

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*