Duminică, 5 decembrie, numărul astriștilor a fost întregit de alți 9 tineri aparținând parohiei Sf. Anton, din Dej, dornici de a fi ”de folos Bisericii și neamului nostru”. Primirea solemnă a noilor membri ASTRU de la Dej a avut loc la sfârșitul sfintei Liturghii celebrată în cadrul comunității de către părintele paroh Călin Moldovan, care i-a şi încurajat pe tineri în carea apostolatului pe care pornesc .

La adeziune au participat și Maria Moldovan- responsabil parohial ASTRU Dej și Maria Simionaș- membru în consiliul de conducere ASTRU Cluj, ceremonialul de primire solemnă respectând rânduiala care datează dinainte de 1948.

După sfințirea simbolurilor, acestea au fost înmânate tinerilor care și-au luat un angajament de a fi ”spre slujirea lui Dumnezeu și a aproapelui, fiind mereu sare și lumină pentru cei din jur, adevărați apostoli ai lui Cristos”.

Evenimentul a fost încheiat de concertul de colinde susținut de corul ” Buna Vestire” de la Oradea, care a adus atmosfera Crăciunului în inimile noastre. Îi încredințăm pe tinerii astriști Fecioarei Maria, să îi protejeze și le îndrume pașii spre sfințenie.

Mai multe imagini sunt disponibile în albumul foto.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*