Distracție, bucurie, zâmbete și voie bună – aceste cuvinte ne vin în minte când ne gândim la copilărie. Prin proiectul pe care ASTRU Cluj își dorește să îl înceapă, aceste cuvinte vor prinde viață. Tinerii, cu ajutorul cursurilor pe care le vor urma pentru a învăța tehnici și metode de lucru în animarea copiilor, și prin aplicarea lor practică, vor aduce zâmbete pe fața copiilor, a părinților și a întregii comunități clujene, care au uitat că fericirea este o prioritate, o necesitate.

Scopul Proiectului: Prin definiție, clovnii sunt persoane costumate, al căror scop este de a provoca râsul și de a da culoare vieții și orașului în care se află, atât prin apariția inedită, cât și prin personalitatea jucăușă și veselă.

Echipa de clovni nu se abate de la regulă și are de gând să dea culoare orașului Cluj-Napoca prin activitățile desfășurate în cursul lunilor mai-iunie. Noi vrem să demonstrăm că țelul nostru, în ciuda modului inedit și puțin excentric, este unul pozitiv, și anume de a aduce bucurie, de a transmite energie pozitivă și de a colora viețile celor din jur.

Prin acest proiect noi am dori să schimbăm mentalitatea celor din jur, redând puțină culoare orașului și mai ales locuitorilor. Acest proiect ar fi benefic pentru comunitatea clujeană nu doar pentru a împărtăși zâmbete unui copil orfan, ci și pentru a bucura cetățenii orașului nostru.

Activități :

  • Vor exista patru sesiuni de lucru adresate tinerilor voluntari pentru deprinderea abilităților :

– face-painting

– modelaj de baloane

– dansuri

– modelaj baloane de săpun

Data în care se desfășoară acestea este: sâmbătă,18 mai 2013 de la ora 10:00 la ora 15:00

  • Punerea în practică a abilităților și creativității tinerilor se va face inițial

– în cadrul Zilelor Clujului în activități  destinate copiilor și o animație stradală (24 – 30 mai 2013) – urmează a fi confirmat

– Sărbătoarea Copiilor, ținută la Gherla (1 iunie 2013)

  • Continuitatea se va realiza prin parteneriatul cu casele de copii care ne pot primi la viitoare evenimente animate. Considerăm că beneficiarii își vor dezvolta capacitatea de a lucra atât cu copiii, cât și în echipă.

Voluntarii interesati se pot înscrie completând FORMULARUL.

afis proiect clowni

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*