Orice faceți să faceți din inimă, ca pentru Domnul, și nu ca pentru oameni. (Coloseni 3,23)

Săptămâna Carității, care în acest an se va desfășura în perioada 15 – 21 aprilie, face parte din seria celor patru săptămâni pe care ASTRU Cluj le propune pe parcursul fiecărui an asociativ. Având ca și motto pasajul din epistola Sfântului Pavel către Coloseni Orice faceți să faceți din inimă, ca pentru Domnul, și nu ca pentru oameni. (Coloseni 3,23), această săptămână dorește să trezească în noi dorința de a fi alături de cei mai mici, de cei care au nevoie de ajutorul nostru.

Să învățăm în această săptămână a carității să ne deschidem sufletul, pentru a putea privi mai cu seamă spre persoanele care au nevoie de noi și prin care Hristos dorește să ne întâlnească. Papa Francisc ne amintește: „Inițiativele carității sunt rodul copt al unei Biserici care slujește, care oferă speranță și care manifestă milostivirea lui Dumnezeu. De aceea, iubiți frați și surori, misiunea voastră este mare! Continuați să trăiți caritatea în Biserică și să o manifestați în toată societatea cu entuziasmul iubirii care vine de la Dumnezeu”.

Activitățile pe care fiecare grup ASTRU le va desfășura în acest timp au menirea de a păstra vie în inima membrilor ASTRU Cluj atenția fată de cei mai defavorizați. Împreună cu tinerii din Consiliul de Conducere al ASTRU Cluj, am elaborat o listă cu propuneri de activități care pot fi desfășurate în Săptămâna Carității atât în grupurile de tineri, cât și în cele de copii.
Pe acestea le veți găsi în documentele anexate.

Anexa 1 – pentru TINERI
Anexa 2 – pentru COPII

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*