În perioada 18-25 ianuarie 2016 se va desfășura la nivelul grupurilor ASTRU Cluj Săptămâna ecumenismului, sub motto-ul „Chemați să vestiți faptele minunate ale Domnului” (cf. 1Pt 2,9), urmând tema octavei de rugăciune propusă la nivel mondial pentru unitatea creștinilor.

Ce este Săptămâna Ecumenismului?
În cadrul unui an asociativ avem patru săptămâni tematice în care ne îndreptăm atenția spre un subiect anume de interes pentru tinerii și copiii din acțiunea catolică.
Săptămâna Ecumenismului este a doua săptămână tematică din timpul anului asociativ, în care ne centrăm atenția și activitățile pentru unitatea Bisericilor, astfel încât să devenim o singură turmă și un singur Păstor.

În această privință, invităm membrii grupurileorparohiale/specializate, să dedice timpul de rugăciune și de întâlnire pentru a înțelege ce înseamnă să fim ecumenici, pentru a ne deschide inima și a-l primi pe celălalt așa cum l-a creat Dumnezeu, pentru a ne ruga lui Dumnezeu pentru unitatea creștinilor din comunitatea din care facem parte și unitatea creștinilor din lumea întreagă!

2016_saptamana ecumenismului_afiș

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*