SĂPTĂMÂNA ECUMENISMULUI
18-25 IANUARIE 2018
“Dreapta ta, Doamne, s-a glorificat prin putere”
(Exod 15,6)

Dragi tineri,

vă invităm ca în perioada 18-25 ianuarie 2018 în grupurile voastre parohiale/specializate, să dedicați timpul vostru de rugăciune și de întâlnire pentru a înțelege ce înseamnă să fim ecumenici, pentru a ne deschide inima și a-l primi pe celălalt așa cum l-a creat Dumnezeu, pentru a ne ruga lui Dumnezeu pentru unitatea creștinilor din comunitatea din care facem parte și unitatea creștinilor din lumea întreagă!

ASTRU Cluj are pe lângă cele patru direcții de activitate ale acțiunii catolice – liturgic, formativ, caritativ, cultural-recreativ și a cincea direcție – cea ecumenică, care ne invită spre ceilalți nu pentru a ne pierde identitatea, ci pentru a o îmbogăți.

Vă îndemnăm cu drag să vă gândiți la acțiuni care vi se potrivesc la nivel de grup, sau să luați în considerare idei care vin de la membrii grupului de care aparțineți în momentul în care veți decide ce veți face pe perioada acestei săptămâni. La link-ul de mai jos veți găsi câteva propuneri de activități pe care puteți să le luați în considerare sau, după caz, puteți să propuneți voi alte activități grupului din care faceți parte.

Anexa 2 – despre săptămâna ecumenismului și propuneri la nivel de grup.

Resurse activități

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*