În cadrul Săptămânii Spiritualității, tinerii din parohia „Coborârea Spiritului Sfânt” M1V s-au adunat la o seară de rugăciune împreună cu câțiva credincioși din parohie și părintele asistent spiritual Mihai Kiss.
Credincioșii au completat o listă, menționând intențiile pentru care doresc să se roage tinerii.
Momentul de rugăciune a început cu Litania Spiritului Sfânt, urmată de novena la Spiritul Sfânt și câteva cântece religioase.

Responsabilii parohiali,
Matei Capan și Teodora Capan

Săptămâna dedicată unei teme este o ocazie de a aprofunda aspectul respectiv prin diferite modalităţi: momente de rugăciune, cateheză, grup de discuţii, activităţi sau orice altceva consideraţi oportun pentru grupul de tineri și / sau cel de copii.
A patra săptămână din acest an asociativ este dedicată SPIRITUALITĂŢII, o temă necesară pentru a acorda mai mult timp interiorului nostru şi dialogului personal cu Dumnezeu. Perioada acestei săptămâni este 29 mai – 4 iunie 2017, iar tema propusă în acest an este „Cel Puternic mi-a făcut lucruri mari: sfânt este numele lui.” (Lc. 1,49). Săptămâna Spiritualității are menirea de a ne reaminti cât de important este sufletul nostru. Așa cum avem grijă de trup, dându-i mâncare sau îmbrăcăminte, tot astfel trebuie să ne îngrijim și de suflet.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*