Săptămâna spiritualității, ultima din parcursul celor patru săptămâni propuse de ASTRU Cluj în decursul unui an asociativ se va desfășura în perioada 14 – 20 mai 2018, iar pentru acest an, are ca motto versetul din Evanghelia după Sf. Matei „Secerișul este mare, însă lucrătorii sunt puțini. Rugați-l deci pe Domnul secerișului să trimită lucrători la secerișul lui”(Matei 9, 37-38).

Săptămâna Spiritualității are menirea de a ne reaminti cât de important este sufletul nostru. Așa cum avem grijă de trup, dându-i mâncare sau îmbrăcăminte, tot astfel trebuie să ne îngrijim și de suflet. Cum altfel, decât prin rugăciune, fapte bune și activități care sunt plăcute lui Dumnezeu?

În mesajul său adresat tinerilor cu ocazia celei de-a XXXIII-a Zi Mondială a Tineretului, Papa Francisc amintește: „În îndoielile voastre, să știți că puteți să vă bazați pe Biserică. Știu că există buni preoți, consacrați și consacrate, credincioși laici, dintre care mulți tineri la rândul lor, care ca frați și surori mai mari în credință pot să vă însoțească; însuflețiți de Spiritul Sfânt vor ști să vă ajute să descifrați îndoielile voastre și să citiți planul vocației voastre personale. „Celălalt” nu este numai călăuza spirituală, ci este și cel care ne ajută să ne deschidem la toate bogățiile infinite ale existenței pe care Dumnezeu ne-a dat-o”.

Pentru Săptămâna Spiritualității din acest an, propunem tuturor membrilor ASTRU Cluj să ne rugăm pentru preoții noștri. Nu doar pentru asistenții spirituali ASTRU, ci pentru toți preoții Eparhiei de Cluj-Gherla. Pentru a putea face acest lucru, vă invităm să accesați site-ul www.alegepreot.cluj.astru.ro, și astfel vă va fi oferit automat numele preotului pentru care vă invităm să vă rugați, precum și câteva informații despre acesta.

În comuniune de rugăciune,

Pr. Sebastian PEȘTEȘAN                                                                            Mihai Iosif MORUȚAN

Asistent spiritual general                                                                            Președinte

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*