Dragi responsabili ai grupurilor ASTRU Cluj,
Preacucernici părinţi spirituali,

AFIS Săptămâna Spiritualitătii 2016 (3) (1)Hristos a înviat!

Aşa cum ştiţi deja, în ultimii ani asociativi am propus grupurilor ASTRU „metoda” săptămânilor pentru a putea aprofunda împreună, în acelaşi interval de timp şi în comuniune, diferite teme legate de tineri și viaţa lor cotidiană. Săptămâna dedicată unei teme este o ocazie de a aprofunda aspectul respectiv prin diferite modalităţi: momente de rugăciune, cateheză, grup de discuţii, activităţi sau orice altceva consideraţi oportun pentru grupul de tineri și cel de copii.

A patra săptămână din acest an asociativ este dedicată SPIRITUALITĂŢII, o temă necesară pentru a acorda mai mult timp interiorului nostru şi dialogului personal cu Dumnezeu. Perioada acestei săptămâni este 5-12 iunie 2016, iar tema propusă în acest an este „Îndurarea lui faţă de cei ce se tem de el este din generaţie în generaţie” (Lc. 1,50). Săptămâna Spiritualității are menirea de a ne reaminti cât de important este sufletul nostru. Așa cum avem grijă de trup, dându-i mâncare sau îmbrăcăminte, tot astfel trebuie să ne îngrijim și de suflet. Cum altfel, decât prin rugăciune, fapte bune și activități care sunt plăcute lui Dumnezeu?

În documentele ataşate găsiţi toate informaţiile necesare legate de Săptămâna Spiritualităţii care sperăm că vă vor fi utile în organizarea unei activităţi cu tinerii și copiii în cadrul acestei săptămâni. Pe lângă documente veţi găsi şi un afiş.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*