Asociația Tineretului Român Unit desfășoară la Cluj-Napoca, în perioada 1 iulie – 15 noiembrie 2017, proiectul intitulat „Săptămâna tinerilor catolici veniți la Cluj”. Astfel, în perioada 8-15 octombrie, invităm studenții și elevii nou-veniți la Cluj-Napoca să ia contact cu grupurile și asociațiile de tineri catolici care le pot oferi mediul optim pentru formarea lor ca oameni, oferind oportunități de creștere în toate domeniile vieții lor.

În data de 8 octombrie va avea loc o seară tradițională într-un spațiu generos, în care tinerii pot interacționa și cunoaște mai bine între ei la început de an (P-ța Cipariu FN, ora 19.30), și totodată vor afla ce le oferim ca paletă de activități pentru anul universitar/școlar abia deschis.

Marți, 10 octombrie, la ora 17.30 și sâmbătă de la ora 12.00 și 17.00 sunt programate tururi ghidate prin centrul Municipiului Cluj-Napoca, Capitală a Transilvaniei, descoperind lucruri noi despre locul în care își vor desfășura activitatea în următorii cel puțin 3-4 ani de studii.

Miercuri, 11 octombrie, de la ora 18.00, tot în Piața Cipariu le propunem tinerilor un workshop despre importanța implicării voluntare în mediile în care se află – fie ele academice, fie studențești, fie comunități cu specific aparte, având ca invitat special o tânără sociolog, foarte implicată în activități de voluntariat în ultimii ani, ce va vorbi participanților de la tânăr la tânăr.

Serata dansantă va fi găzduită în data de 12 octombrie începând cu ora 19.00, de „Club 30+”, unde tinerii vor avea parte de muzică folk și posibilitate de karaoke după preferințele muzicale proprii.

În 13 octombrie, vineri seara la ora 19.00, va avea loc o conferință despre bucuria iubirii, iubirea în familie, subiect de interes pentru tinerii care în următorii ani se dezlipesc de familia lor și vor forma alte familii. (Piața Cipariu FN)

Evenimentele sunt deschise spre participare tinerilor clujeni, indiferent de mediul de proveniență, de confesiune, de etnie, sau alte criterii sociale, având parte de activități inedite și având posibilitatea să cunoască tineri cu interese și valori comune.

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*