Dragi astriști,

ne pregătim de Sărbătoarea Adeziunii, care va avea loc în data de 13 decembrie. Acest moment este unul special, pentru că suntem cu toții invitați să spunem „Da” (fie din nou, fie pentru prima dată) chemării de a avea curaj pentru ceea ce rezervă viitorul. Știm că anul acesta a fost unul diferit față de așteptările noastre. A fost un an în care provocările nu au lipsit, însă acestea nu trebuie să ne descurajeze. Cu toate că Sărbătoarea Adeziunii nu va fi la fel anul acesta, existând și cazuri în care aceasta se va desfășura în online, vă invităm să nu uitați totuși ce înseamnă mai exact acest eveniment și să purtați tricourile roșii cu mândrie, pentru că identitatea de astriști nu vă poate fi luată.

Pentru aceia dintre voi care vă reînnoiți adeziunea, această sărbătoare vă invită să vă amintiți de momentul în care v-ați depus adeziunea pentru prima dată, să vedeți cine erați atunci și cine sunteți acum. Este important să nu rămânem mereu în același loc, să evoluăm, să ne formăm. Dacă până acum nu ați simțit că ați reușit să faceți acest lucru așa cum ați fi vrut, atunci luați acest eveniment ca pe un nou început și profitați de fiecare oportunitate pe care v-o oferă ASTRU, veniți chiar voi cu idei. ASTRU Cluj este o familie, ceea ce înseamnă că fiecare dintre voi este chemat să contribuie cu tot ceea ce poate. Nu vă fie frică să vă exprimați, să faceți sugestii! Doar împreună putem să creștem!

Pentru aceia care acum intrați în această familie, această sărbătoare marchează momentul în care voi ați avut curajul să faceți o schimbare în viața voastră. Noi vă primim cu brațele deschise și așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem, să vă ascultăm, să vă oferim tot ce avem noi mai bun. Faptul că sunteți noi în această asociație nu trebuie să fie un impediment pentru a vă exprima, pentru a veni și voi cu sugestii. În această familie, toată lumea primește aceeași iubire și ascultare și părerea voastră contează cu adevărat, voi trebuie doar să o exprimați.

Nu uitați, dragi membri, că noi, cei din Consiliul de Conducere, suntem doar la un mesaj distanță, gata să vă răspundem la întrebări, să vă oferim sprijin și răbdare, să vă ajutăm să vă deschideți, făcând și noi la fel față de voi. Prin urmare, haideți să vedem această sărbătoare ca pe un moment în care, privind la tot ce a fost, cu bune și rele, să le punem în mâna Domnului, cerându-i să fie alături de noi și în acest an. Să îl lăsăm pe Dumnezeu să ne conducă pașii pe acest drum, să îi cerem să ne dea niște inimi deschise, pregătite să slujească și să se lase slujite.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*