Dragii noștri ASTRIȘTI,
dragi tineri
AFIS campus 2016 (5)

Așa cum bine știți, se apropie vacanța, ceea ce înseamnă că e timpul pentru CAMPUSURILE ESTIVALE organizate de ASTRU Cluj. Aceste campusuri sunt dedicate copiilor și tinerilor din grupurile parohiale și au ca scop dezvoltarea personală și spirituală a acestora. Pentru ca aceste campusuri să se desfășoare într-un mod cât mai eficient și plăcut, avem nevoie de ajutorul vostru.
Prin urmare, pregătim pentru voi, tinerii dornici să fiți animatori, o zi de formare pentru a vă ajuta să cunoașteți pașii care trebuie urmați pentru a face ca trăirea fiecărui participant să fie deplină.

 Ești interesat, așadar, de un campus la tine în parohie sau vrei să ajuți în altă parte? Ai peste 14 ani? Vino să înveți să coordonezi un campus estival pentru copii, să găsești motivații pentru a te implica activ în grupul parohial, să îți dezvolți abilități de animare a unui grup de copii și să-ți însușești tehnici de animare a unui grup. Ești invitat să socializezi și să cunoști și alți tineri cu preocupări similare.

Această zi de formare va avea loc în data de 18 iunie 2016, în Cluj-Napoca, piața Cipariu. Titlul este: „Și tu poți! Fii animator!” iar motto-ul „Fericiți cei milostivi, căci ei vor afla milostivire” (Mt. 5,7)

Pentru înscrieri accesați linkul către FORMULAR (se găsește și mai jos pe pagină).
Termenul limită de înscriere este 15.06.2015.
Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne scrieți la cluj@astru.ro sau să ne sunați la 0758.677259.

Programul de desfășurare al acestei zile:
 9.00 Bun venit!
9.30 Cunoaște animatorul!
10.15 Teambuilding – Barca de salvare
11.30 Cât știu și ce mai vreau să știu în plus?
12.15 Faptele milostivirii – ghidul animatorului
13.00 Pauză de prânz
14.00 Parte practică: o zi de campus
16.30 “Am fost, am văzut, am aflat și…”
17.00 Plecări

Aici poți să te înscrii:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*