Vrei să interacționezi cu europarlamentarii care te vor reprezenta în Europa?

Vrei să afli ce și-au propus pentru mandatul de europarlamentar?

Vrei să le transmiți care sunt prioritățile tale?

Consiliul Tineretului din România – CTR , în partenerial cu ASTRU Cluj și Federația Share Cluj-Napoca, desfăşoară dezbateri regionale în cadrul Campaniei Naţionale de Informare şi Conştientizare „Tinerii votează – Tinerii contează” sau League of Young Voters Romania. Campania este realizată la nivel național în parteneriat cu Autoritatea Electorală Permanentă – AEP, Ministerul Tineretului și Sportului – MTS și Biroul de Informare al Parlamentului European în Romania – BIPERO.

Scopul Campaniei este de a stimula participarea activă a tinerilor la viaţa democratică europeană şi naţională, în special prin încurajarea participării acestora la alegerile pentru Parlamentul European, în calitate de cetăţeni corect informaţi şi responsabili.

În data de 7 mai 2014 te invităm la Cluj-Napoca să participi la dezbaterea cu privire la prioritățile tinerilor pentru următorul mandat al Parlamentului European, sub tema „Tinerii în centrul politicilor europene”. Dezbaterea va aduce la aceeaşi masă candidați din România pentru funcţia de Parlamentar European și tinerii interesați de subiect

Evenimentul va avea loc în  intervalul orar 15:00 – 19:00, la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Studii Europene sala 1, str. Em de Maratonne, nr 1.

Primii 50 tineri înscrişi pentru fiecare dezbatere vor primi gentuţe şi termos-uri cu logo-ul Campaniei „Tinerii votează – Tinerii contează”

Te aşteptăm dacă:

  • Vrei să afli dacă viitori europarlamentari vor aduce în atenția Europei prioritățile tale
  • Vrei să interacționezi față în față cu viitori europarlamentari
  • Vrei să afli mai multe despre programele electorale ale candidaților pentru Parlamentul European
  • Reprezinți o organizație/grup de tineri și vrei să le prezinți europarlamentarilor problemele distincte cu care te confrunți
  • Vrei să oferi un vot responsabil la alegerile din 25 mai 2014
  • Crezi în puterea implicării şi în schimbarea pozitivă pe care o pot aduce tinerii în societate

Înscrieri: Pentru a te înscrie completează formularul online disponibil AICI cu cel puţin o zi înaintea dezbaterii.

Pentru mai multe informaţii, caută-ne pe Facebook, pagina web sau e-mail: tineriiconteaza@ctr.ro .

                TE AŞTEPTĂM!

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*