Afiș pentru ziua de formare a tinerilor animatori în vederea campusurilor estivale parohiale 2015

 

Dragii noștri ASTRIȘTI,

Așa cum bine știți, se apropie vacanța, ceea ce înseamnă că e timpul pentru CAMPUSURILE ESTIVALE organizate de ASTRU Cluj. Aceste campusuri sunt dedicate copiilor și tinerilor din grupurile parohiale și au ca scop dezvoltarea personală și spirituală a acestora. Pentru ca aceste campusuri să se desfășoare într-un mod cât mai eficient și plăcut, avem nevoie de ajutorul vostru.
Prin urmare, pregătim pentru voi, tinerii dornici să fiți animatori, o zi de formare pentru a vă ajuta să cunoașteți pașii care trebuie urmați pentru a face ca trăirea fiecărui participant să fie deplină.

 Ești interesat, așadar, de un campus la tine în parohie sau vrei să ajuți în altă parte? Ai peste 14 ani? Vino să înveți să coordonezi un campus estival pentru copii, să găsești motivații pentru a te implica activ în grupul parohial, să îți dezvolți abilități de animare a unui grup de copii și să-ți însușești tehnici de animare a unui grup. Ești invitat să socializezi și să cunoști și alți tineri cu preocupări similare.

Această zi de formare va avea loc în data de 27.06.2015, în Cluj-Napoca. Pentru înscrieri accesați linkul către FORMULAR (se găsește și mai jos pe pagină).
Termenul limită de înscriere este 23.06.2015. Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne scrieți la cluj@astru.ro sau să ne sunați la 0758.677259.

Programul de desfășurare al acestei zile:
9.00 Bun venit!
9.30 Să ne cunoaștem animatorii!
10.15 Animatori cu suflet…împreună!
12.15 Ce este un campus?
13.00 Pauză de prânz
13.30 Decalogul – ghidul animatorului
14.00 Parte practică: o zi de campus
17.00 În drum spre campusuri…ce purtăm în suflet?

Vă așteptăm cu drag, cu multe idei și cu dorința în suflet de a-i face pe copilași, dar și pe Dumnezeu fericiți!

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*