Se spune că viaţa este un dar de la Dumnezeu, care nu trebuie refuzat ci doar protejat.

Grupul de tineri ASTRU Gherla împreună cu Parohia Greco-Catolică “Sfântul Iosif” din Gherla şi în colaborare cu Liceul Teoretic “Petru Maior”, au organizat vineri 24 iunie 2011 o dezbatere cu tema “Când începe viaţa?…o dezbatere despre viaţă şi alegerile personale în decizia avortului”– Invitatul întâlnirii a fost Pr. Titus Sas, responsabil al Departamentului pentru Familie şi Viaţă al Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla.

S-a discutat despre o parte frumoasă a vieţii, ,,naşterea”, dar şi despre modul în care omul o refuză. Tinerii au fost consiliaţi despre acest subiect cu scopul de a rămâne torţele vii ale creştinismului şi de a înţelege şi a ajuta înlăturarea adevăratului AVORT.

“Purtăm la gât colierul hotărârilor noastre” este părerea unuia dintre tineri. ,,Mulţumită acestei întâlniri am înţeles că viaţa nu este o pură întâmplare ci un dar suprem. Un copil este îngerul trimis de Dumnezeu pentru a putea ajuta lumea, a cărui viaţă nu o putem fura. Cu toate acestea, lumea o fură legalizând anumite legi care permit acest fapt.”

Denisa Buzan

 

 

 

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*