19.10.2011 ‎

 

În cadrul întâlnirii grupului de studenţi ASTRU s-a vorbit despre VALORI, despre modul cum acestea influenţează viaţa de zi cu zi a fiecăruia mai ales în situaţiile când trebuie să luăm decizii. Prin “testul valorilor” fiecare a ajuns la un “top 3” al lucrurilor importante la nivel personal şi apoi s-a împărtăşit şi cu ceilalţi rezultatele obţinute. Seara s-a încheiat printr-un moment de sărbătoare, cu tort şi voie bună!

Grupul de liceeni ASTRU au creat o “Punte între generaţii” şi i-au făcut o vizită dnei Viorica Lascu, preşedinte ASTRU înainte de 1948.  Liceenii au fost fascinaţi de întâmplările de altă dată din cadrul ASTRU şi au fost impresionaţi de mărturia doamnei Viorica care i-a încurajat să trăiască viaţa cu bucurie şi seninătate.

Raluca Fernea, Gabriela Leorina Fechete şi Sorina Marcu au participat azi,  la postul local de televiziune la emisiunea “Integrare prin credinţă” realizată de Pr. Titus Sascu tema BUCURIA DE A FI TÂNĂR. Fetele au vorbit despre Întâlnirea Eparhială a Tinerilor, despre Zilele Acţiunii Catolice şi despre bucuriile tinerilor de azi.

 

18. 10.2011

Responsabilii ASTRU Cluj şi AGRU Cluj s-au întâlnit în această seară în cadrul Zilelor Acţiunii Catolice pentru a discuta împreună modalităţile de colaborare la nivel local între cele două asociaţii. S-a stabilit faptul că se va relua ciclul de conferinţe cu care era obişnuit publicul intelectual din Cluj Napoca şi se vor organiza prezentări ale asociaţiilor laicilor din parohiile clujene. 

 

 

17.10.2011

Preşedinta Acţiunii Catolice din România – Oana Tuduce a salutat consiliul ASTRU Cluj reunit într-o întâlnire de lucru cu PS Florentin.  În fundalul pozei se observă o frumoasă expoziţie a sfinţilor şi fericiţilor Acţiunii Catolice care în Zilele Acţiunii Catolice “colorează” birourile ASTRU Cluj.

16.10.2011

Azi, 16 Octombrie 2011 a avut loc deschiderea oficială a Zilelor Acțiunii Catolice, la Catedrala “Schimbarea la faţă” din Cluj Napoca în cadrul Sfintei Liturghii pentru tineri. Tinerii și nu numai, au fost invitați să participe la evenimentele organizate de ASTRU în colaborare cu AGRU.  Sperăm ca aceste zile să prilejuiască momente de comuniune cu celelalte eparhii și dieceze unde Acțiunea Catolică este prezentă.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*