În ziua de sâmbătă, 9 aprilie, am pornit cu câţiva liceeni din ASTRU spre Parohia Livada unde avea să se desfăşoare o zi de reculegere în vederea pregătirii pentru Sărbătoarea Învierii Domnului. Grupul nostru era în număr mic dar în spirit mare. La parohie am fost întâmpinaţi de către tinerii din zona ce aveau să-şi petreacă ziua cu noi.

Am început ziua printr-o scurtă rugăciune şi o activitate propusă de responsabilul ASTRU care ne-a ajutat să ne cunoaştem unii pe alţi într-un mod mai interactiv lăsând la o parte scurta şi  clasica prezentare.  A urmat apoi mediaţia susţinută de Pr. Sebastian Peşteşan care însoţeşte grupul nostru de liceeni ASTRU şi paroh la Livada. Am avut apoi un timp pentru mediaţia personală timp în care a trebuit să răspundem la întrebări despre relaţia noastră cu Cristos şi apoi am participat la Sfânta Liturghie.

După masa de prânz, ne-am împărţit în două grupuri şi am discutat despre ceea ce am putea face împreună pentru parohiile noastre.

Prin toate aceste activităţii atât tinerii din parohia Livada cât şi cei din Astru au ajuns să formeze o legătură strânsă formând astfel noi prietenii şi noi legături care sperăm să se consolideze în timp.

Mihai Şona

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*