Sâmbătă, 30 martie, s-a anunțat a fi o zi de reculegere pentru Grupul parohial ASTRU Livada și Grupul de liceeni ASTRU Cluj la Livada, una din parohiile părintelui Sebastian Peșteșan. Din grupul de liceeni am participat doar puțini, însă fiind pregătiți pentru o zi de meditație. Am făcut cunoștintă cu tinerii din Livada care ne așteptau și astfel am început ziua cu Sf. Liturghie, celebrată de părintele Sebastian.

IMG_4015

 

După Liturghie am făcut o scurtă pauză pregătindu-ne pentru meditația părintelui Edmund Dujardi. Acesta ne-a vorbit despre Sabat și despre motivul care a dus la moartea Domnului nostru Isus Hristos, lucruri care pentru noi au fost noi, lucruri pe care este posibil să nu le fi știut până atunci. După sfârșitul acestei meditații am avut parte o pauza mai îndelungată în cursul căreia credincioșii parohiei Livada ne-au servit cu mâncare 100% de casă.

IMG_4024

 

După acest timp am pregătit materialele pentru film, urmând apoi să îl vizionăm. Filmul se intitulează “Totul va fi bine”, un film educativ și cu tematică religioasă, trist dar și cu momente amuzante. În timpul vizionarii filmului am avut parte de o vizită neașteptată din partea câtorva membri ai Consiliului de conducere ASTRU Cluj, însoțiți de Pr. Radu Tălpălariu. După sfârșitul filmului am comentat și dezvoltat câteva idei principale ale sale.

La final am încheiat rostind o decadă de rozar, mulțumindu-le lui Isus și Mariei pentru această zi minunată.

 Gudea Ioana

IMG_4055

IMG_4059

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*