Pe data de 7 aprilie 2012, grupul de tineri ASTRU Gherla s-a bucurat de o minunată zi de reculegere cu ocazia venirii sărbătorilor pascale avându-i ca și oaspeți pe părintele Marincaș Gabriel, părintele Peșteșan Sebastian – asistent spiritual al grupului de liceeni ASTRU CLuj împreună cu câțiva reprezentanți ai acestui grupului de liceei și grupul de tineri de la Livada.

Ziua a început o cateheza susținută de părintele Marincaș Gabriel pe tema spovezii în care fiecare dintre noi am învățat și am putut reflecta asupra importanței spovezii în viața noastră de creștin. Fiecare dintre noi a avut ocazia de aș curăța sufletul prin spovadă și rugăciune pentru a putea primi cum se cuvine Patimile Domnului Isus Hristos în inimile noastre.

Sfânta Liturghie celebrată de preoții Dujardi Gyozo –Edmund, Peșteșan Sebastian și Marincaș Gabriel a adus un plus de liniște și spiritualitate ființei noastre. După Sfânta Liturghie a urmat un moment de discuții condus de Părintele Marincaș prin care am reușit să lămurin anumite curiozități legate de cele discutate în prima parte a zilei, la cateheză. Ziua s-a încheiat cu frumoasele acorduri de chitară de pe cântecele dăruite de tineri lui Isus Hristos.

Anda Bozeșan

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*