Zilele Acţiunii Catolice se doreşti a fi un eveniment de împărtăşire a bucuriei de a fi ucenici ai lui Cristos în marea familie a Acţiunii Catolice. Cu multă dragoste şi sensibilitate Cristos îi numeşte prieteni pe apostolii săi: „Voi sunteţi prietenii mei” (In 15,14). În modul acesta le descoperă cât de mult îi iubeşte, dar şi cât de mult aşteaptă de la ei. De fapt Cristos nu doreşte admiratori, ci ucenici, nu se mulţumeşte să fie lăudat, ci doreşte să fie urmat.

În Eparhia de Cluj-Gherla evenimentele derulate în cadrul Zilelor Acţiunii Catolice sunt organizate de ASTRU Cluj şi AGRU Cluj.

VIZIONARE FILM BIBLIC:  SFÂNTUL PAUL
Luni, 13 octombrie 2008, ora 18.00, Capela “Sf. Iosif” – Parohia Andrei Mureşanu
 
CEASURI DE SEARĂ CU ION AGÂRBICEANU
În program:  lecturi literare, muzică clasică, rugăciune
Miercuri, 15 octombrie 2008, ora 18.00, Capela “Sf. Iosif” – Parohia Andrei Mureşanu
  
CONFERINŢA: ” Politics and Religion East & West”
Invitat: Prof Evert van der Zweerde (Universitatea Nijmegen, Olanda)
Joi, 16 octombrie 2008, ora 17.00,
Episcopia Română Unită, Str. Moţilor nr. 26, (sala verde)

Federaţia Acţiunea Catolică din România (ACRO) a iniţiat în perioada 14 – 21 octombrie 2007 evenimentul naţional Zilele Acţiunii Catolice. Având un impact pozitiv la nivelul asociaţiilor membre şi simpatizante ale Federaţiei, dar nu numai, ACRO lansează şi în acest an initiaţiva organizării acestui eveniment în perioada 12-19 octombrie 2008.

Prin acest eveniment naţional se doreşte o promovare a Acţiunii Catolice la nivel local încurajându-se desfăşurarea de activităţi de promovare, cunoaştere şi formare specifice Acţiunii Catolice.

Materiale de promovare:
Descărcaţi: Afişul săptămânii (PDF)

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*