Dragi copii şi tineri,

Duminică, astru afis7 decembrie 2014 sunteţi chemaţi să daţi un răspuns pozitiv și fără rețineri lui Isus care vă invită să Îl puneţi în centrul vieții voastre, să luaţi parte activ la viaţa Bisericii, să îl slujiţi cu bucurie şi entuziasm în rândurile asociaţiei ASTRU – Acţiunea Catolică pentru tineri şi copii în Eparhia noastră.

Ce trebuie să ştiţi despre adeziunea la ASTRU:

Adeziunea la ASTRU este a spune DA lui Isus, cel care își poartă crucea și te ajută pe tine în a o purta, cu bucuria celui care știe că prin cruce se ajunge direct la fericire.

Adeziunea la ASTRU este a mărturisi cu curaj și în mod public că îl iubești pe Dumnezeu și o faci nu scoțând-o în evidență, transformând viaţa ta după voința divină.

Adeziunea la ASTRU este a spune tuturor că tu aparții Bisericii, că ea este mama ta, familia ta, casa ta, este totul pentru tine.

Adeziunea la ASTRU nu se reduce la a acționa din compasiune, ci a face tot posibilul pentru a crește spiritual tu și toţi cei care fac parte din asociație.

Adeziunea la ASTRU este a deveni mărturisitor plin de curaj al Evangheliei oriunde te afli: la școală, la birou, în familie, în timpul liber, pe stradă, la studiu, la cinema, la sală, la spital, în planurile tale și în visurile tale.

Adeziunea la ASTRU este a face din propria viață, din grupul propriu, din comunitatea din care faci parte un loc în care să-ți trăiești vocația la sfințenie.

Adeziunea la ASTRU este mult mai importantă decât facebook sau twiter: nu te mulțumi cu prietenii virtuale, ci împreună cu prietenii tăi reali: roagă-te, bucură-le, implică-te!

Adeziunea la ASTRU îți transformă inima într-o inimă mare și generoasă, capabilă să se deschidă în fața oricărei chemări a Domnului.

Pr. Radu Tălpălariu,

asistent spiritual general

Materiale utile:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*