Lăudat să fie Isus!
Dragi tineri astriști,

Am pregătit pentru voi un super-campus eparhial adresat astriștilor cu vârsta peste 16 ani. Campusul se va desfășura în perioada 23-25 iulie în loc. Molișet (jud. Bistrița-Năsăud) în incinta Mănăstirii călugărilor bazilieni.

Înscrierile se fac până miercuri, 21 iulie 2021, ora 23.59.

Tema campusului este „Isus ne vorbește!”

Programul campusului va începe vineri la ora 18.00 și se încheie duminică după masa de prânz. Programul va cuprinde: drumeție, momente de rugăciune, cateheză, ateliere practice, activități recreative, și multe surprize.

Taxa de participare este de 150 lei și include cheltuielile privind transportul, cazarea și masa. Data limită pentru plata taxei de participare este miercuri, 21 iulie 2021, ora 23.59. Există mai multe modalități de plată: plata în numerar la birourile ASTRU Cluj, depunere de numerar sau transfer bancar. Detalii găsești în documentul METODE DE PLATĂ.  

Avem 20 de locuri disponibile, așadar îți recomandăm să te înscrii cât mai repede.

Vă invităm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos și să distribuiți mai departe informația tuturor acelora care ar putea fi interesați de acest campus.

Înscrie-te aici: https://forms.gle/JTRF2i1FhmBtEEka8

Reamintim faptul că ASTRU Cluj a demarat o campanie de strângere de fonduri în vederea organizării campusurilor estivale. Mai multe detalii despre cum puteți susține această campanie găsiți aici: https://cluj.astru.ro/fa-o-bucurie-copiilor-sustine-campusurile-estivale-astru-cluj-2021/

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*