În timpul unui an asociativ, propunem grupurilor ASTRU „metoda” săptămânilor pentru a putea aprofunda împreună, în acelaşi interval de timp şi în comuniune, diferite teme legate de tineri și viaţa lor cotidiană.

Săptămâna dedicată unei teme este o ocazie de a aprofunda aspectul respectiv prin diferite modalităţi: momente de rugăciune, cateheză, grup de discuţii, activităţi sau orice altceva consideraţi oportun pentru grupul de tineri și / sau cel de copii.

A patra săptămână din acest an asociativ este dedicată SPIRITUALITĂŢII, o temă necesară pentru a acorda mai mult timp interiorului nostru şi dialogului personal cu Dumnezeu. Perioada acestei săptămâni este 29 mai – 4 iunie 2017, iar tema propusă în acest an este „Cel Puternic mi-a făcut lucruri mari: sfânt este numele lui.” (Lc. 1,49). Săptămâna Spiritualității are menirea de a ne reaminti cât de important este sufletul nostru. Așa cum avem grijă de trup, dându-i mâncare sau îmbrăcăminte, tot astfel trebuie să ne îngrijim și de suflet.
Cum altfel, decât prin rugăciune, fapte bune și activități care sunt plăcute Domnului?

În documentele anexate găsiţi toate informaţiile necesare legate de Săptămâna Spiritualităţii care sperăm că vă vor fi utile în organizarea unei activităţi cu tinerii și copiii în cadrul acestei săptămâni.

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*